x

Michael Jackson forventes at give engelske koncerter

Michael Jackson forventes at give engelske koncerter

I januar 2008 kunne vi her på GAFFA.dk skrive, at der formodentlig var en stribe koncerter i O2 Arena med Michael Jackson på vej. Der skete ikke noget i sagen umiddelbart efter, men nu rapporterer Billboard, at der kunne være nyt på vej i denne uge.

Ifølge musikbladets kilder vil Jackson nemlig afholde en pressekonference i morgen torsdag 5. marts i O2 Arena i London, hvor han vil annoncere en stribe koncerter i den engelske hovedstad. Skulle dette vise sig at være rigtigt, bliver det sangerens første turné siden 1997, hvor han afsluttede sin HIStory-turné, der også havde været forbi Danmark.

Siden da har han optrådt til enkelte begivenheder og støttekoncerter, men det er altså ved at være lang tid siden, han har spillet en rigtig koncert, til trods for at han i 2001 udsendte albummet "Invincible".

Men musikbladet forventer altså, at den nu 50-årige sanger i morgen vil annoncere en stribe engelske comeback-koncerter, hvilket de hverken kunne få af- eller bekræftet af pladeselskabet Sony Music.

[Opdateret] Pressekonferencen er nu officielt bekræftet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA