x

U2 navngiver kommende album

U2 navngiver kommende album

Som vi tidligere her på GAFFA.dk har kunnet rapportere, så har U2 allerede opfølgeren til det nyligt udgivne album "No Line On The Horizon" klar, og nu har de afsløret navnet på albummet og den første single. Pladen vil komme til at hedde "Songs Of Ascent", og førstesinglen er blevet døbt "Every Breaking Wave".

"Every Breaking Wave" kom akkurat ikke med på deres aktuelle album, og det irske bands frontmand, Bono, fortalte Rolling Stone Magazine, at det kommende album bliver en "søsterudgivelse" til "No Line On The Horizon", der udkom i mandags. Om "Songs Of Ascent" siger Bono yderligere:

"Vi laver en slags hjerteknuser, et meditativt, reflektivt stykke arbejde, men ikke eftergivende. Det hele får en klar stemning, ligesom Miles Davis' album "Kind Of Blue". Eller (John Coltranes sang, red.) "A Love Supreme" ville være et referencepunkt for pladsen, den optager i folks liv - som for at sige, at med det album tog jeg nærmest mine sko af for at lytte til det."

U2, der for nyligt blev hyldet i New York ved, at borgmester Michael Bloomberg omdøbte 53rd Street til U2 Way, har dog ikke fastlagt en egentlig udgivelsesdato på "Every Breaking Wave", men alt tyder på, at den kommer ud enten sidst i 2009 eller i starten af 210.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA