x

GAFFA marts er på gaden

GAFFA marts er på gaden

Så er det blevet den første torsdag i marts, og GAFFAs martsnummer er dermed på gaden. 64 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og meget mere.

GAFFAs forside og hovedhistorie gælder i denne måned Mikael Simpson, aktuel med fjerde studiealbum, "Slaar Skaar", der er en anelse mere udadvendt end tidligere udgivelser, men kun en smule – "Jeg kan jo ikke benægte, at jeg er, som jeg er," som Simpson siger.

Både Jokeren og Niarn er albumaktuelle. Vi sætter rap-veteranen og hans lidt yngre kollega op mod hinanden til en snak om blandt andet, hvad en ægte hiphopper er.

Balstyrko er et nyt og originalt samarbejde mellem allround-sangerinden Ane Trolle (Trolle//Siebenhaar, JaConfetti med flere), den rap-syngende Blæs Bukki (eks-Bikstok Røgsytem, -Malk de Koijn med flere) og produceren Anders "Ormen" Christophersen (Melk med flere). Mød Palle, Polle og Ruth anno 2009.

PowerSolo er tilbage - nu som duo. Vi har mødt brødrene Jeppesen, der skyder med skarpt mod musikbranchen i almindelighed og Carpark North i særdeleshed.

Sanne Salomonsen er også i den grad tilbage og oppe på hesten igen. Vi har fået en lang snak med Danmarks rockmama om hendes lange, seje kamp tilbage til musikken efter alvorlig sygdom.

Mød også Sia, White Lies, Fagget Fairys, Atoi og mange flere, og læs om DR2-vært Camilla Jane Leas musiksmag i serien "Finale".

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested, en musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig.

Hvis du er Klub GAFFA-medlem, får du bladet tilsendt med posten, og så kan du også glæde dig over det store tillæg om Stone Roses – britpop-gruppen, der for 20 år siden blev spået det store gennembrud, men tabte det hele på gulvet. Læs deres historie og se masser af flotte billeder fra dengang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA