x

Veto i Vega - igen

Veto i Vega - igen

Veto har haft masser af medvind det sidste år oven på udgivelsen af deres andet album, "Crushing Digits" fra maj 2008. Eksempelvis modtog de i lørdags en Danish Music Award som "årets danske band" efter i januar både at have modtaget P3-Prisen og hele fire GAFFA-Priser, "Årets danske album", "Årets danske hit", "Årets danske band" og "Årets danske sanger".

For nylig annoncerede Veto så tre aprilkoncerter i Århus, København og Odense, men den københavnske koncert, i Store Vega, er allerede udsolgt. Derfor har gruppen besluttet at spille en ekstra koncert i Store Vega, 29. april.

Billetsalget til ekstrakoncerten sættes i gang salg fredag den 6. marts klokken 10.00 på Billetlugen.

Vetos forårsturné ser nu ud som følger:
17.04 - Train, Århus (Billetsalg: www.train.dk)
18.04 - Store Vega, København (udsolgt)
19.04 - Magasinet, Odense (Billetsalg: www.gaffabillet.dk)
29.04 - Store Vega, København (www.billetnet.dk)

Da Veto i november gav koncert i KB Hallen i København, uddelte GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen fire store stjerner og skrev blandt andet: "Trods en smule rungende fornemmelse fra guitar, bas og synthesizer var lyden alt i alt godkendt i et udsolgt KB Hallen, og Troels Abrahamsens klare og karismatiske letsvævende stemme fandt sig - som næsten altid - fint til rette oven på et ekstremt tight spillet trommearbejde fra Mads Hasager og lækre næsten postpunk-inspirerede guitargange og distortion fra David Krogh Andersen."

Da Vega er kendt som et sted med bedre lyd end KB Hallen, skal det nok blive spændende at opleve, om gruppen kan gøre det endnu bedre dér i april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA