Nyhed

Kings Of Leon tilbage til København

Sydstatsrockerne gæster Forum i juli

Sydstatsrockerne Kings Of Leons succeskurve har været uafbrudt stigende, siden de i efteråret udsendte deres fjerde album, ”Only By The Night”. Albummet er blevet deres hidtil bedst solgte, ikke mindst i Danmark, hvor det blandt andet har modtaget en guldplade for 15.000 solgte eksemplarer. Albummet blev også kåret som årets udenlandske album af såvel GAFFAs læsere som redaktionen, ligesom det i lørdags modtog en Danish Music Award som årets udenlandske album.

11. februar gav Kings Of Leon en udsolgt koncert i KB Hallen, og nu kan koncertarrangøren ICO så oplyse, at gruppen kommer tilbage til København for at spille i en langt større hal, nemlig Forum i København 7. juli.

Kings Of Leons succes er dog ikke kommet ud af det blå. De debuterede tilbage i 2003 med albummet ”Youth & Young Manhood” og har som sagt udgivet fire album, der alle har fået fine anmeldelser og solgt pænt. GAFFA har givet de fire album henholdsvis fem, fire, fem og fem stjerner. Det brede gennembrud er dog først kommet med gruppens seneste album, ikke mindst takket være hitsinglen ”Sex On Fire”. En single, som i øvrigt ifølge gruppens hjemmeside nu har solgt 550.000 downloads alene i Storbritannien, hvilket gør den til den bedst sælgende download-single i England nogensinde.

Kings Of Leon lagde også godt i kakkelovnen til den danske succes med deres koncert på Roskilde Festival i 2008, kort før udgivelsen af ”Only By The Night”. Dén koncert fik hele seks stjerner af GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen, der dog var lidt mere forbeholden over for koncerten i KB Hallen, som fik fire stjerner og blandt andet følgende ord med på vejen:

”For hvor publikum havde svunget sig helt op til fest, skønt kalenderen vidnede om en onsdag, havde de fire Tennessee-knægte en regulær hverdag. Sanger Caleb Followill undskyldte det selv med jetlag og nævnte, at druk nok var den eneste løsning. Det burde de måske have praktiseret inden koncerten, så tøjlerne kunne været løsnet og det ikke var blevet så rutinepræget en oplevelse. For et band at denne karat er bare bedre, når de skånselsløst losser én festen i røven frem for at spille sikkert og bredt appellerende.”

Billetsalget til koncerten kan købes via GAFFA Billet.

ANNONCE