x

Lækket Guns-sang i fredags var ægte nok

Lækket Guns-sang i fredags var ægte nok

I mandags kunne vi fortælle om det nye Guns N’Roses nummer, "I.R.S.", som New York-DJ’en Eddie Trunk spillede i fredags. Nu har radioværten udredet nærmere hvad der præcis foregik, og hvad der er sket siden, fortæller metal-nyheds-siden SMN News.

Trunk forklarer, at hans lejlighedsvise medvært, baseballstjernen Mike Piazza, havde modtaget cd'en anonymt med posten. De spillede sangen uden at være sikre på, om den var legitim. Sangen lyder ifølge Trunk som Guns N’Roses i "Use Your Illusion"-perioden, omend med moderne loops og samples.

Trunk fandt hurtigt ud af, hvor ægte cd'ens indhold var, da han blev kontaktet af Guns N’Roses’ management næste dag, der lovede bål og brand, hvis ikke Trunk fik sangen redigeret ud af genudsendelsen af hans show. Som Trunk siger: "Endnu en god grund til at høre mit show live!" Desuden blev dj'en bedt om at returnere cd'en, og ingen af sangene vil blive hørt igen før den officielle udgivelse.

"Jeg er ikke sikker på, at sangen var 100% færdig, men det lød meget tæt på ... Den var virkelig god. Der var også andre sange på cd'en, som jeg hørte på vej hjem."

Eddie Trunk fortæller om resten af cd'ens indhold: "Der var i alt tre sange plus de samme sange i instrumentalversioner, dvs. i alt seks tracks. Den sidste sang, som vi ikke spillede i radioen, var den bedste, med masser af splintrende guitar fra Buckethead."

Mike Piazza ved, ifølge Trunk, ikke hvor cd'en kom fra, og han smed indpakningen ud, da han havde åbnet den. "Den kom sikkert fra nogen i studiet, eller måske er materialet lækket med vilje for at opbygge spænding," siger Trunk. "For et par måneder siden var der jo også rygter om, at Axl havde spillet denne musik i stripklubbber."

Det lyder som om verdens mest dekadente rockband (efter Mötley Crüe) er tilbage...Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA