x

Nye Libertines-album

Nye Libertines-album

Det på én gang både fremadstormende og kriseramte engelske band The Libertines er på vej med nyt materiale, der faktisk ikke er helt så nyt alligevel. Et planlagt kommende album – "Down The Gullet" – består nemlig af sange, der oprindeligt var indspillet til bandets debutalbum "Up The Bracket", men som ikke kom med, skriver NME.

Pladen, som Carl Barat kalder "a little bastard child", består af sange, som de to sangskrivere Pete Doherty og Barat lavede, og som bandet indspillede til debutalbummet. Barat forklarer: "Da vi indspillede det første album, lavede vi ca. 30 sange, men det sværeste var at finde ud af, hvad for nogle af dem, vi skulle komme på pladen".

Sange, der kommer med på "Down The Gullet", er f.eks. "Breck Road Lover", "Music When The Lights Go Out" og "Wolfman".

Ved samme lejlighed nævner Carl Barat dog også, at bandet har helt nye sange klar til et kommende "rigtigt" Libertines-album: "Vi har omkring ti stykker klar, som er færdige og gode". Arbejdstitler i den forbindelse er fx. "Chasing Dragons", "Walking Under Ladders", "On The Path of Dalliance Tread Lightly", "The Love I Stole" og "The God of Small Things".

Der foreligger endnu ingen udgivelsesdatoer for projekterne.

For nylig fortalte vi om "kaos i The Libertines", og sanger og guitarist Pete Doherty er for øjeblikket ude af bandet på grund af store narko-problemer. På det seneste har The Libertines derfor optrådt live med en erstatnings-guitarist, amerikaneren Anthony Rossomando. Der er endnu ikke sikkert, om Rossomando skal fortsætte som permanent medlem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA