Eminem offentliggør udgivelsesdato

Eminem offentliggør udgivelsesdato

Eminem, eller mere præcist hans pladeselskab Universal, har nu offentliggjort udgivelsesdatoen på hans længe ventede comebackalbum, "Relapse". 18. maj er albummet omsider på gaden. Eminem-fans behøver dog ikke at frygte, at der igen går over fire år, før han sender sit næste album på gaden, for Eminem lover en opfølger til "Relapse", med den opfindsomme titel "Relapse 2", allerede senere i år.

Eminem udtaler: "En masse mennesker troede, at "Relapse" ville udkomme sidste år. Jeg var en af dem. Men så gik Dre og jeg tilbage i studiet i september for nogle få dage, og det endte med at blive til seks måneder. Vi var virkelig i stødet; vi endte med tonsvis af ny musik produceret af Dre. Ved at sende "Relapse 2" ud giver vi mulighed for at lade alle få del i de bedste ting."

Den næste single fra "Relapse"-albummet bliver udsendt 7. april sammen med en video. Hvilken sang der er tale om, forlyder ikke. Til gengæld oplyser Universal, at sangen "Crack A Bottle", som Eminem, Dr. Dre og 50 Cent har lavet sammen, og som for nylig har hittet stort - eksempelvis toppede sangen den amerikanske Billboard Hot 100-hitliste - også er at finde på albummet.

Eminem, født 1972, debuterede i 1996 med albummet "Infinite", der udkom på et lille pladeselskab. Han fik sit store gennembrud i 1999 med sit andet album, "The Slim Shady LP", der udkom på et multinationalt pladeselskab. Succesen fortsatte med hans efterfølgende tre album - ikke mindst 2000-udgivelsen "The Marshall Mathers LP" med kæmpehittet "Stan" - men oven på udgivelsen af "Encore" fra 2004 måtte Eminem aflyse sin Europaturné af helbredsmæssige årsager, herunder sin planlagte koncert i Parken i september 2005. Det kom senere frem, at Eminem havde udviklet en afhængighed af sovemedicin, og han holdt derpå en lang pause fra musikken. Nu er han altså tilbage.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA