x

Chris Brown sigtet for vold og trusler

Chris Brown sigtet for vold og trusler

Den 19-årige amerikanske sanger Chris Brown måtte torsdag 5. marts en tur i retten, hvor han blev sigtet for vold og dødstrusler efter en episode 8. februar, hvor sangeren angiveligt slog og truede sin kæreste, den nu 21-årige sangerinde Rihanna.

Brown mødte op i retten i Los Angeles, hvor dommeren præsenterede ham med to sigtelser. En for grov vold og en for at have truet Rihanna på livet, og skulle sangeren blive dømt skyldig, kan de to sigtelser medføre en fængselsstraf på op til fire år.

Ifølge Reuters kom det frem i retten, at voldsepisoden mellem de to sangere fandt sted, efter at Rihanna havde læst en sms højt, som Brown havde modtaget fra en anden kvinde. Han havde efterfølgende forsøgt at skubbe hende ud af sin lejede Lamborghini, men det var ikke lykkedes, da Rihanna var iført sin sikkerhedssele. Brown havde derfor skubbet hendes ansigt imod bilruden og gentagne gange slået hende i ansigtet

Det var lykkedes Rihanna at ringe til en assistent, der blev bedt om at sørge for, at politiet ville stå klar ved hendes hjem. Det havde fået Brown til at sige, "Du har lige gjort det dummeste nogensinde. Jeg slår dig ihjel" og fortsætte med at slå hende. I retten kom det også frem, at han havde bidt i hendes øre og finger og holdt hendes hoved under sin arm i en såkaldt "headlock".

Rihanna var ikke til stede i retssalen, og det vides endnu ikke, om hun skal vidne i sagen, der fortsætter 6. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA