x

Papa Roach gæster København

Papa Roach gæster København

Papa Roach har været en velkommen gæst i København en del gange, siden de i 2000 brød igennem med albummet "Infest". De har både givet soloshows og optrådt sammen med Slipknot, men når de vender tilbage til Danmark til juni, bliver det som hovednavn til en koncert i Vega.

Bandet udsender 24. marts albummet "Metamorphosis", der bliver det første album fra gruppen uden trommeslageren Dave Buckner. Det er gruppens fjerde udgivelse, siden de brød igennem med "Infest", der blandt andet indeholdt singlen "Last Resort".

Papa Roach plejer at være en garant for en energisk optræden, og sidst de gæstede Danmark skrev GAFFAs anmelder følgende:

"Med den konstant ivrige og indspiskende forsanger i Jacoby Shaddix holder Papa Roach altid et fint og engageret koncertniveau, og koncerten i KB Hallen var ingen undtagelse".

Om der stadig er gang i Shaddix og resten af Papa Roach kan man finde ud af, når bandet giver koncert 9. juni. Billetsalget til koncerten med Papa Roach starter allerede i dag gennem billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 samt i Fona.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA