x

Bodebrixen genudgiver debutalbum

Bodebrixen genudgiver debutalbum

Århus-duoen Bodebrixen alias sanger og trommeslager Andreas Brixen og tangentspiller Aske Bode fik pæne anmeldelser, da de i september 2008 udgav deres selvbetitlede debut fyldt med glade popsange med slet skjult svensk inspiration. Og tilsyneladende har modtagelsen givet dem så meget blod på tanden, at de nu laver en international version af albummet med et par nye numre - "Traditional Jazz" og "You Just Want to Stay" - og remixes af de gamle sange. Altså nogenlunde det samme som eksempelvis Alphabeat, Aura og Mew har gjort det. Sangene bliver remixet af Mikkel Gemzøe og Anders Schumann (JaConfetti, Oh No Ono med flere).

Bodebrixen forhandler for tiden med et eller måske endda flere udenlandske pladeselskaber, men hvilket eller hvilke vil gruppens danske pladeselskab Good Tape Records (Murder, Mixtune For Cully, The Late Parade) ikke afsløre over for GAFFA. Men forhandlingerne er åbenbart så seriøse, at Bodebrixen altså er gået i gang med at arbejde på en international version af debuten.

Oven i hatten er Bodebrixen både blevet programsat til årets Spot Festival samt er blevet et af de 37 udvalgte navne, der skal optræde på en af KarriereKanonens showcases i marts og april og dyste om særlig talentudvikling og karrierepleje. I samme forbindelse kan man fra 16. marts lytte til gruppens musik og downloade et remix af sangen "Keychain" på dr.dk/kanon


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA