x

Winehouse-comeback udsat

Winehouse-comeback udsat

Det var meningen, at den 25-årige sangerinde Amy Winehouse skulle have gjort et længe ventet comeback med en optræden på den amerikanske musikfestival Coachella den 18. april, men det er nu umuligt, da hun har fået afslag på visum, fordi Winehouse i slutningen af sidste uge blev anklaget for at overfalde en fan.

Anklagen går på, at Winehouse den 25. september sidste år skulle have slået en fan ved End of Summer Ball på Berkeley Square i London. Sangerinden skulle angiveligt have slået personen i øjet efter hun var blevet spurgt, om de kunne blive fotograferet sammen, skriver avisen The Daily Mirror.

En talsperson for sangerinden sagde yderligere til avisen: "Hun optræder ikke på Coachella i år i lyset af aktuelle juridiske problemer." Festivalen, der blandt andet har Paul McCartney, The Killers og The Cure på plakaten, har dog ikke officielt fjernet Amy Winehouse fra deres program endnu.

Den skandaleombruste og Grammy-vindende Winehouse, der i 2006 udsendte det meget roste album "Back to Black", skal møde op i retten i Westminster den 17. marts i forbindelse med anklagen om overfald.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA