x

Køb en No Doubt-billet og få bagkataloget gratis

Køb en No Doubt-billet og få bagkataloget gratis

Når No Doubt efter en del års pause til maj sætter gang i deres USA-turné, sker det ikke bare med en masse hits i posen, men også med et godt tilbud til deres fans. De tilbyder nemlig billetkøberne muligheden for særlige billetter, der ud over adgang til koncerten også giver mulighed for at downloade hele deres bagkatalog ganske gratis.

I et indlæg på gruppens webside kan man læse, at køber man en af de dyrere billetter, så får man samtidig en kode, der giver mulighed for at downloade alle gruppens syv udgivelser gratis plus en version af Adam And The Ants-hittet "Stand And Deliver", der kun vil blive gjort tilgængelig gennem dette tilbud.

Om denne pakkeløsning siger No Doubt-guitaristen Tom Dumont:

"Eftersom bandet er på vej tilbage på landevejen, ville vi prøve at finde på en cool måde at få folk til at lytte til vores musik igen, og samtidig begejstre dem med en god handel. Med dette download-tilbud er det let for fans at blive klar til at høre vores musik live igen, og det styrer".

No Doubt tilbyder denne løsning til en lang række af deres indendørs koncerter, hvor man kan købe billetter i forskellige prisklasser. Man skal dog som minimum betale $42.50 (cirka 250 kroner) for sin billet for at få tilbudt gratis download af No Doubt-bagkataloget.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA