x

Spil The Beatles i Rock Band

Spil The Beatles i Rock Band

Paul McCartney udtalte i januar til den amerikanske dj Howard Stern, at der var et computerspil på vej med Beatles-musik, og det er nu blevet bekræftet via websiden The Beatles Rock Band. Her fremgår det, at spillet vil kunne findes i butikkerne 9. september (09.09.09), men derudover byder siden desværre ikke på yderligere information.

The Beatles har ikke tidligere licenseret deres musik til computerspil, og det betyder blandt andet, at man ikke tidligere har kunnet spille Beatles-sange i tidligere versioner af hverken Rock Band eller konkurrenten Guitar Hero. Ifølge Pitchfork vil der desuden sammen med spillet blive udgivet et begrænset antal instrumenter "modelleret efter de instrumenter, John Lennon, Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr brugte gennem deres karriere".

Det er desværre al den information, der er tilgængelig lige nu. Men det er nok næppe for meget at sige, at spillet vil indeholde en lang række af de mest kendte numre fra The Beatles' fantastiske bagkatalog, og mon ikke også man vil kunne finde animerede versioner af de fire musikere i spillet. Men det er altså endnu ikke offentliggjort, hvordan spillet vil se ud, og hvad det vil indeholder, så vi bringer mere, når vi ved mere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA