x

Michael Jackson offentliggør datoer

Michael Jackson offentliggør datoer

Torsdag 5. marts afholdt Michael Jackson en pressekonference i London, hvor han offentliggjorde, at han 8. juli ville spille den første af ti koncerter i Londons O2 Arena på en turné med titlen "This Is It", der formodentlig bliver hans sidste.

Ved samme lejlighed blev der åbnet for pre-registrering til billetsalget, og ifølge websiden Festivalwise har mere end en million fans allerede tilmeldt sig for at få billetter til koncerterne, hvis datoer først annonceres nu.

Ifølge MichaelJackson.com skal sangeren give koncerter i perioden 8.-28. juli, og koncerterne ligger med en enkelt undtagelse med to dages mellemrum. Pre-billetsalget til koncerterne starter i morgen onsdag 11. marts klokken 8:00 dansk tid, og det regulære billetsalg går i gang to døgn senere.

Det forventes, at billetterne vil forsvinde i løbet af få minutter, men der florerer allerede masser af rygter om, at Michael Jackson vil forlænge sit engelske ophold med 10 til 20 koncerter (hvilket vil slå Princes rekord med 21 koncerter i O2 Arena), og der har også været historier om, at Jackson ville udvide sin turné til også at ramme andre lande.

Men det kommer vi nok til at høre mere om senere i denne uge, specielt, hvis billetterne til de ti koncerter bliver revet væk.

Michael Jackson spiller i O2 Arena på følgende datoer: 8., 10., 12., 14., 18., 20., 22., 24., 26. og 28. juli.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA