x

Raphael Saadiq til Danmark

Raphael Saadiq til Danmark

Efter i en årrække at have været med i grupperne Tony! Toni! Toné! og Lucy Pearl gik Raphael Saadiq i 2002 solo med albummet "Instant Vintage", der sikrede ham tre Grammy-nomineringer. Pladen sikrede ham også en plads som en af de nye soulstjerner, og efterfølgende har han både udgivet sine egne plader samt produceret pladen "Introducing Joss Stone" for den engelske sangerinde Joss Stone.

Senest har Saadiq udsendt albummet "The Way I See It", der gik top 20 i hjemlandet og indeholder kollaborationer med Stevie Wonder, Joss Stone og Jay-Z. Der blev generelt taget vel imod sangerens seneste udspil, og GAFFAs anmelder stod da også klar med en femstjernet anmeldelse og følgende ord:

"Ingen tvivl om, at det har været på mode de seneste år at hylde Motown med både nyfortolkninger og stærk inspiration. Ingen tvivl heller om, at Raphael Saadiq, hvis musik har emmet af både retrokvaliteter og toner hele hans karriere, på et tidspunkt ville træde i karakter og vise, hvordan det skal gøres. [...] Det er som et virkeligt hop tilbage i tiden. Alt fra layout på coveret og stylingen til sangene og sang-stilen, instrumenterne og indspilnings-lyden er lige i øjet".

Nu bliver der så mulighed for at opleve Saadiqs opdaterede Motown-sound live i København, når han 20. april kommer på besøg i Vega. Billetter kan allerede nu købes via Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA