x

N*E*R*D kommer til Kolding

N*E*R*D kommer til Kolding

Den er god nok – N*E*R*D gæster Danmark og mere præcist Kolding den 15. august, hvor de giver koncert på det regionale musiksted Godset. N*E*R*D gæstede sidst Danmark, da de gav koncert på Train i Århus den 10. december sidste år.

Pharrell Williams og co. er kendt for en fængende blanding af funk, rock og hiphop, der blandt andet har ført til store hits som "Lapdance" og "She Wants To Move", der sikkert vil blive spillet til koncerten på Godset.

Men mon ikke også gruppen med Pharrell i spidsen til august spiller en række sange fra det seneste album "Seeing Sounds", der udkom i 2008. Singlerne "Everyone Nose" og "Spaz" må man da i hvert fald næsten forvente vil stå på sætlisten.

"Seeing Sounds" fik en blandet anmeldelse her på GAFFA, hvor anmelder Christian Grubert gav albummet tre ud af seks stjerner, og blandt andet skrev: "Det, der gør N*E*R*D interessante, er de flamboyante dele af Neptunes, som de bringer med sig, ikke deres insisterende garagerockband-flagren." Brugerne på GAFFA.dk har dog givet albummet fire ud af seks.

Billetter til koncerten med N*E*R*D på Godset i Kolding den 15. august koster 375 kroner i forsalg og 400 kroner i døren, og billetterne kan købes via koldingbilletten.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA