x

L.O.C. til Grøn Koncert

L.O.C. til Grøn Koncert

Hiphoppen har de senere år fået mere og mere plads til Grøn Koncert, og som første navn til årets program kan den omrejsende festival i år præsentere L.O.C., der også tidligere har spillet til Grøn Koncert.

Annonceringen af L.O.C. kommer efter rapperens høst af priser til både DMA og Zulu Awards, og i en pressemeddelelse fremgår det, at rapperen blot er det første af syv store navne på årets festival.

Grøn Koncert opruster nemlig på musikfronten og præsenterer i år to lige store scener med syv navne sammen med MC's Fight Night scenen i midten. Opgraderingen kommer efter den historiske succes sidste sommer, hvor over 190.000 publikummer rockede med i otte forskellige koncertbyer. Derfor ændres koncerptet nu fra fire topnavne på Grøn Scene og tre upcoming-navne på P3 Spotscenen til et stærkt program med syv store acts.

Theis Petersen, indsamlingschef for Muskelsvindfonden, udtaler:

"Hos Muskelsvindfonden ser vi det som Grøn Koncerts fornemste opgave at præsentere cremen af dansk musik for det bedste danske koncertpublikum overhovedet. Og det går jo rigtig godt for dansk musik og derfor satser vi på to lige store scener - P3 Scenen og Grøn Scene. Selvom koncertprogrammet ikke ligger helt fast endnu kan vi godt afsløre, at vi har flere utraditionelle og positive overraskelser i ærmet, og jeg kan garantere, at årets musikprogram rammer bredt og stærkt".

Udover annonceringen af L.O.C. fortælles det også, at MC's Fight Night Tag Team Battle er tilbage, i år med UFO som kampleder. Fight Night kan i år fejre 10 års jubilæum og om de kommende shows siger UFO:

"Jeg glæder mig vildt meget til at skulle lede slagets gang og opleve den legendariske stemning helt upfront. Grøn Koncert er jo eftersigende Danmarks måske bedste live-publikum, og tanken om at skulle optræde for små 200.000 glade danskere på under to uger er da for fedt".

Grøn Koncert afvikles i år i perioden 16.-26. juli, og billetsalget til alle otte koncerter går i gang i dag klokken 13:00 på Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA