x

DJ Klaas gæster København

DJ Klaas gæster København

I 1989 udsendte Guru Josh singlen "Infinity", der blev et stort hit, og derfor var det nok ikke så overraskende, at den tyske dj sidste år fik stor succes med sit remix af samme nummer. Udsendt som "Guru Josh Project - Infinity 2008 (Klaas Remix)" toppede remixet hitlisterne i det meste af Europa, og herhjemme har den solgt mere end 15.000 eksemplarer.

Klaas har også stået bag udgivelserne af "Jean Elan - Where's Your Head At (Klaas Mix)", "Micha Moor - Space (Klaas remix)" og "DJ Antoine - This Time (Klaas Remix)", og til april kan han opleves sammen med en lang række andre dj's til et arrangement på Club Renomé i København. Her vil han levere et to timer langt sæt med det nyeste inden for house og electro kombineret med egne produktioner og remixes.

DJ Klaas får følgeskab af Shymon, Julian Leker, Ronin, Jack Marone, Es Jei, Proof It og Carmen Mendez, og alle navnene kan opleves 9. april på Club Renomé. Billetter til arrangementet kan købes via GAFFA Billet, og på websiden www.klaasindenmark.com kan man finde mere info om showet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA