x

Rihanna og Brown indspiller duet

Rihanna og Brown indspiller duet

Ifølge E! Online og celeberty-websitet tmz.com, er den nu 21-årige sangerinde Rihanna og (eks)kæresten Chris Brown i øjeblikket ved at indspille en kærlighedsduet i kølvandet på, at Brown er blevet sigtet for vold og dødstrusler efter en episode den 8. februar, hvor sangeren angiveligt slog og truede Rihanna på livet.

De to sangere har i det sidste stykke tid angiveligt arbejdet sammen med produceren Polow Da Don, som overbeviste paret om samarbejdet, i et studie i Santa Monica, hvor de skulle være i gang med at indspille en kærlighedsduet, der ironisk nok handler om at overkomme problemer i et parforhold.

Det var vigtigt for produceren, at få de to sangere i studiet så hurtigt som muligt for at fange følelserne og spændingerne i luften, og sangen, der i første omgang var skrevet til Rihanna før voldsepisoden i Grammy-weekenden i februar måned, kommer givetvis med på det næste album fra Chris Brown.

Brown skal møde i retten den 6. april, hvor sagen om overfaldet fortsætter. Rihannas advokat har sagt, at Rihanna ved denne lejlighed vil vidne imod Brown, hvis hun bliver indkaldt til det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA