x

Korn til Danmark

Korn til Danmark

Korn-frontmanden Jonathan Davis havde annonceret, at han ville komme forbi Danmark på sin soloturné sidste år, men da han valgte at aflyse dele af turnéen, blev den koncert ikke til noget. Men nu vender han tilbage til Danmark, dog ikke som solist, men sammen med sit band Korn.

Den amerikanske gruppe har siden debuten fra 1994 solgt mere end 30 millioner plader og vundet to Grammy-statuetter, men har samtidig også mistet både en trommeslager og en guitarist. Gruppen er derfor nu reduceret til at være en trio, der dog nu fast bruger trommeslageren Ray Luzier.

Han har også været med i studiet sammen med trioen, der lige nu arbejder på et nyt album sammen med produceren Ross Robinson. Jonathan Davis har tidligere udtalt, at det nye materiale vil være råt og minde om gruppens tidligere udgivelser, der også var produceret af Robinson.

Noget af dette materiale kunne godt dukke op til sommer, når Korn besøger Store Vega 1. juli. Billetsalget til koncerten starter i morgen torsdag 12. marts via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA