x

Michael Jackson tilføjer elleve koncerter

Michael Jackson tilføjer elleve koncerter

Det var forventet, at der ville blive rift om billetterne til de ti koncerter med Michael Jackson i London i juli, og derfor gik de fleste ud fra, at der ville komme flere koncerter på programmet. Derfor vil det alligevel være en glædelig nyhed for de mange, der forsøger at få fat i billetter til koncerterne, at der nu er blevet tilføjet yderligere elleve koncert til Jacksons engelske koncertrække.

Dermed er Michael Jackson oppe og tangere antallet af koncerter, som Prince afholdt i O2 Arena i 2007. Den oprindelige koncertrække starter 8. juli og afsluttes 28. juli, og de nye kommer umiddelbart efter. Dermed vil den første af de nye koncerter blive afholdt 30. juli, og derefter kører koncertrækken frem til 1. september.

Hvorvidt Jackson vil gå efter rekorden og tilføje en eller flere koncerter i London, vides endnu ikke. Der er desuden rygter om en efterfølgende verdensturné, der endnu ikke er blevet hverken af- eller bekræftet. Men det er da rart at se, at fokus nu igen er på musikken, når det kommer til Kongen af Pop.

Den samlede liste af koncertdatoer kan ses på Michael Jacksons officielle webside.

[Opdateret] Ifølge Ticketmaster.co.uk er der blevet tilføjet yderligere tre datoer, så den samlede koncertrække nu skulle være oppe på 24 koncerter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA