x

Guitar Hero: Van Halen?

Guitar Hero: Van Halen?

Forventningerne til det kommende Guitar Hero: Metallica er naturligvis høje, men allerede inden det spil har ramt butikkerne, er der begyndt at florere rygter om en opfølger. Det var Aerosmith, der var de første til at få en version af Guitar Hero opkaldt efter sig, og nu berettes det, at Van Halen bliver næste band i rækken.

Det er websiden Joystiq.com, som via kilder har fundet ud af, at Activision vil følge op på Metallica-spillet med en Guitar Hero-udgave, hvor man skal forsøge at holde trit med Eddie Van Halen. Men udover at spillet naturligvis ville indeholde hits som "Jump", Hot For Teacher" og "Panama", så er det ikke meget information, de ellers kan bidrage med.

Skulle Guitar Hero: Van Halen blive en realitet, står spilskaberne foran en udfordring omkring, hvilke karakterer der skal vises i spillet. Man kan naturligvis satse på de fire oprindelige medlemmer Eddie Van Halen, Alex Van Halen, David Lee Roth og Michael Anthony, men det kan give problemer, da Anthony som bekendt er blevet erstattet af Wolfgang Van Halen.

Det ville også være underligt at se en animeret Roth synge sangene fra de fire millionsælgende udgivelser, hvor bandet brugte Sammy Hagar som vokalist, og skulle man mod forventning vælge at indlemme sange fra "Van Halen III", skal man også have animeret Gary Cherone.

Men i første omgang skal det dog naturligvis lige bekræftes, om spillet overhovedet er på vej, før vi tager den slags sorger på forskud.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA