Nyhed

Bret Michaels afslører alt

Poison-frontmanden lover at give den fulde historie, når han udsender sin selvbiografi til juni

Mötley Crüe fik særdeles meget omtale, da de i 2001 udsendte bogen "The Dirt" om deres karriere og udskejelser, og nu kommer en lignende bog fra frontmanden i et af de bands, der var samtidige med LA-bandet. Poison-frontmanden Bret Michaels (yderst til høre) udsender nemlig til juni sin selvbiografi "Roses And Thorns: The Rock 'N' Roll Fantasy To My Reality", som han lover fortæller hele historien.

Poison havde som Mötley Crüe deres storhedstid i midten af 80'erne og frem til omkring 1990, hvor de havde hits som "Unskinny Bop", "Nothin' But A Good Time" og naturligvis klassikeren "Every Rose Has Its Thorn". Her fik den naturligvis heller ikke for lidt med hensyn sex, drugs & rock'n'roll, og specielt forholdet mellem Michaels og guitaristen C.C. DeVille var i samme periode til tider ganske anstrengt.

Til Billboard siger Michaels, at bogen vil fortælle den fulde historie om hans liv, og ikke bare fokusere på hans vilde udskejelser:


"Den er ærlig. Nogle gange er den alt andet end pralende. Den handler om, hvad der sker, når du forsøger at udleve din drøm, og virkeligheden sætter ind, og man finder ud af, at det er hårdeste og mærkeligste, man nogensinde kommer ud for. Jeg tror, du virkelig vil få en forståelse for, hvad det hele handler om, når du læser bogen".

Michaels fortæller også, at han fandt det terapeutisk at skrive om de mange skænderier og slagsmål med C.C. DeVille, der beskriver nævekampe med ens venner som noget af det hårdeste, man kan skulle leve med.

Michaels er desuden travlt optaget af tredje sæson af reality-showet "Rock Of Love Bus with Bret Michaels", og så tager Poison til sommer på en USA-turné sammen med Def Leppard og Cheap Trick.


"Roses And Thorns: The Rock 'N' Roll Fantasy To My Reality" udsendes til juni.

ANNONCE