x

U2 går nummer et

U2 går nummer et

Selvom U2 i første omgang ikke har tænkt sig at give koncert i Danmark på deres kommende verdensturné, så bærer de danske pladekøbere ikke nag. Der er i hvert fald nok af dem, der har investeret i gruppens seneste album "No Line On The Horizon" til, at U2 er sikret en førsteplads på denne uges danske albumhitliste.

Dermed ryger de ind foran både Kandis og Lady Gaga, der udgør resten af top tre. På fjerdepladsen finder man det seneste udspil fra Bruce Springsteen, og på femtepladsen får U2 følgeskab af nogle landsmænd via endnu en nyhed, nemlig albummet fra den irske trio The Priests.

I den anden halvdel af top ti finder man ugens højst placerede danske nyhed. Den kommer fra Jokeren, der indtager sjettepladsen med sit album "Den Tørstige Digter". Han ligger en enkelt plads foran Duffy og to pladser foran endnu en dansk nyhed. Den nye trio Balstyrko er nemlig røget ind på en ottendeplads med deres debutalbum "Jagten Paa Noget".

Resten af top ti udgøres af Kings Of Leon og Fede Finn & Funny Boyz, og herefter skal vi ned på en 15. plads for at finde endnu en nyhed. Den kommer fra The Dreams, der i denne uge ryger ind på hitlisten med albummet "Den Nye By 09 / Sakin Live".

Af øvrige nyheder i denne uge finder man på 21. pladsen Maggie Reilly med "Looking Back - Moving Forward" og Miles Davis "Kind Of Blue - 50th Anniversary" på plads nummer 28.

Den samlede hitliste kan ses på Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA