x

Spil til Oppenheimers

Spil til Oppenheimers

Hvert år præsenteres en stribe unge, fremadstormende navne til arrangementet Oppenheimers Eftermiddag, og nu er dørene åbnede for ansøgninger for interesserede bands og solister. Festivalen afvikles først til oktober på det århusianske spillested Voxhall, men ansøgningsfristen er allerede 1. maj.

Gennemsnitligt ønsker 150-200 bands årligt at spille til Oppenheimers Eftermiddag, og alle kvalificerede ansøgere kommer i en pulje, hvorfra Oppenheimer-arrangørerne løbende booker musik til forskellige arrangementer og koncerter i Århus. Oppenheimer samarbejder blandt andet med VoxHall, Spot-Festivalen og Aarhus International Jazz Festival, så en ansøgning kan altså ikke bare sikre en festivaldeltagelse, men også fremtidige jobs.

Tidligere år har man kunnet opleve navne som Tiger Tunes, The Blue Van, epo-555, BliGlad og Duné på festivalen, og måske kommer der endnu en succeshistorie på programmet i år.

Interesserede kan finde flere informationer på Oppenheimer.dk, hvor man frem til 1. maj også kan ansøge om at få lov til at deltage i 2009-udgaven af Oppenheimers Eftermiddag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA