x

Warren Zevon død

Warren Zevon død

Den amerikanske singer-songwriter Warren Zevon, der sidste år ved denne tid fik konstateret uhelbredelig lungekræft og kun spået nogle få måneder at leve i, er nu gået bort. Zevon døde søndag i Los Angeles og blev 56 år.

En talsperson for Zevon forklarer Billboard.com, at Zevon i den sidste tid har haft det godt og sov stille ind.

Den før så vilde Zevon har i de seneste 18 år været ædru og stoppede for fem år siden med tobakken. Det sidste af livet skulle bruges på at arbejde på et sidste album, og navne som Bruce Springsteen, Don Henley, Tom Petty og Billy Bob Thornton stod straks klar med en hjælpende hånd. Albummet med titlen ”The Wind” er netop udsendt.

”Det er en god idé at sige farvel til sig selv; man håber, at man kan være overens med alle, man kender; det var jeg med mine forældre. Jeg håber, at jeg vil være i den position med alle omkring mig, eller at jeg har skrevet en sang til en person, jeg ikke kan nå, hvor jeg siger ”Hey, jeg skulle ikke have fucked det her op”, forklarede Zevon sidste år om arbejdet med albummet.

Den galgenhumoristiske Zevon debuterede i 1969 med albummet "Wanted Dead Or Alive" og har i alt udgivet 13 studiealbum. Hans største hit er "Werewolves Of London" fra 1978. Sidste år udkom albummet ”My Ride’s Here”, og med den triste nyheden om sangerens sygdom blev et opsamlingsalbum med titlen "Genius: The Best Of Warren Zevon" også udsendt sidste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA