x

The Pretenders til Train

The Pretenders til Train

Den kvindelige drivkraft i engelske The Pretenders, Chrissie Hynde, kommer igen til at stå i front for en frisk udgave af bandet, når de giver koncert på Train fredag den 19. juni.

Foruden den originale trommeslager Martin Chambers er resten af besætningen nye stærke kræfter: Nick Wilkinson på bas, Eric Heywood på guitar og James Walbourne på guitar og vokal – alle garvede musikere med sideløbende soloridt kørende. Den evige femme fatale Chrissie Hynde har siden 1978 stået i front for The Pretenders, som med en blanding af punk/new wave og pop, har bragt gruppen på hitlisterne verden over.

Bandet lavede en del hittende albums inklusive "Pretenders II", "Learning to Crawl" og "Get Close" med den populære "Don’t Get Me Wrong", men den megen succuss tog desværre livet af både bassisten Pete Farndon og guitaristen James Honeyman-Scott, som begge overdoserede sig selv med hård narko.

The Pretenders udsendte senest albummet "Break Up The Concrete" den 7. oktober 2008, og pladeudgivelsen var det første studioalbum fra bandet i seks år.

Billetter til koncerten med The Pretenders fredag den 19. juni koster 325 kroner stykket og kan købes via www.train.dk og samtlige Stereo Studio forretninger rundt om i landet.

Opdatering: The Pretenders spiller også den 18. juni i Pumpehuset i København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA