x

DR UnderholdningsOrkestret i koncert med Choir of Young Believers

DR UnderholdningsOrkestret i koncert med Choir of Young Believers

DR UnderholdningsOrkestret er netop i disse dage ved at præsentere programmet på den kommende sæson, der blandt andet byder på et samarbejde med Choir of Young Believers med hvem de giver koncert den 5. juni i Koncertsalen i DR Byen.

Når orkestret smelter sammen med indierock-bandet Choir of Young Believers, med sanger og sangskriver Jannis Noya Makrigiannis helt i front, vil der blive spillet hele sidsnævntes album "This is for the White in your Eyes" i sin helhed, så der er lagt op til noget af en koncert. Choir of Young Believers' "This is for the White in your Eyes" fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt, der blandt andet skrev:

"(...) musikken (er, red.) smuk som en skov klædt i efterårets farver. Lydbilledet domineres af Makrigiannis' lyse, følsomme og vemodige stemme, der ligger helt i front på de velskrevne sange, der ofte lægger blidt fra land med afdæmpet guitar- og/eller klaverakkompagnement for at udvikle sig til rene minisymfonier i omkvædene, der er rene festfyrværkerier af detaljerige stryger-, blæser- og korarrangementer, tilsat alsidigt slagtøj."

Choir of Young Believers' samarbejde med DR UnderholdningsOrkestret giver mulighed for at give de melankolske popsange en anden klang og nyfortolke de enkelte arrangementer samtidig med, at lade hele den nye version af "This is for the White in your Eyes" fremføre som ét samlet værk.

Koncerten den 5. juni med Choir of Young Believers og DR UnderholdningsOrkestret spilles angiveligt helt uden dirigent, og billetsalget til denne unikke koncertoplevelse åbner den 16. marts og billetter kan erhverves på billetnet.dk, i DR Butikken og på dr.dk/koncerthuset.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA