x

Ginger Ninja vinder af Den Blå Box

Ginger Ninja vinder af Den Blå Box

Sennheiser har sammen med samarbejdspartneren BandBase.dk gjort status over det første år med Den Blå Box-legatet, og i den sammenhæng er Ginger Ninja blevet kåret som Årets Blå Box Band 2008. Samtidig udgives der også en gratis compilation, "Den Blå Box 2008 Compilation", med én sang fra hver af legatmodtagerne.

Den Blå Box, der indeholder i alt 24 prisvindende mikrofoner fra Sennheiser, har i løbet af det seneste år været rundt til tolv udvalgte bands, og Ginger Ninja, der havde kassen med de mange mikrofoner i april måned sidste år, er altså nu blevet valgt som det mest lovende og talentfulde band blandt boxens mange modtagere.

Med prisen følger et spillejob i pausen under årets Emergenza Festival-semifinalen den 24. marts i Vega, og et gavekort til diverse Sennheiser-gear på 10.000 kroner. Om udnævnelsen som Årets Blå Box Band 2008 siger Ginger Ninja-guitarist Rasmus Søby:

"Det er fantastisk for os at blive udnævnt som vindere af Den Blå Box blandt så mange supergode bands, som også har fået den tildelt i 2008. Bands i vores liga tjener ikke penge på live-optrædener, så vi jubler over at få gavekortet på de 10.000 kroner af Sennheiser til nyt gear. Pengene skal bruges til, netop, at fremme vores fremtidige live-optrædener."

Den Blå Box med de 24 mikrofoner lånes ud i tre uger til bands, der søger om det og har en profil på BandBase.dk, og hvem mikrofonerne skal lånes ud til i år er endnu ikke afgjort, så der er stadig mulighed for at ansøge.

2008-modtagerne af mikrofonerne har alle bidraget med et nummer til "Den Blå Box 2008 Compilation", som frit kan downloades fra Sennheiser Blue Zone. Tracklisten ser således ud:

1)   Song to the Siren: "Bound to Crawl"

2)   Plök: "Pity Party for Petty Crimes" (demo version)

3)   Ginger Ninja: "You Can Have it All"

4)   Stanza: "Killateen"

5)   The Stairs: "What Loneliness Does"

6)   Downswitch: "A Statement of Love pt. 1"

7)   Striving Vines: "Too Much Wine"

8)   180grader Virvar: "UO2"

9)   Waking Life: "The Mansion of Movement"

10) King's Light Infantry: "Cry Wolf"

11) The Olympics: "Superheroes"

12) The Annoying Lobsters: "Reptile Zoo"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA