x

Nyt album fra Stephan Grabowski

Nyt album fra Stephan Grabowski

Den danske sanger, sangskriver og trommeslager Stephan Grabowski nu aktuel med sit første egentlige soloalbum i ti år, "Bombay Feber". Den nye plade udgives den 18. maj på pladeselskabet, Irmgardz, og er i øvrigt det sidste album, Hilmer Hassig nåede at mikse før sin død i november 2008.

Stephan Grabowski har siden 1993 udgivet fem soloplader, blandt andet "Glitter Angels" og "Danmark Drømmer", samtidig med at han har haft success som trommeslager og har arbejdet med artister som Lars H.U.G., Love Shop, Caroline Henderson, Pernille Rosendahl, Nina Forsberg, Nanna Lüders, Elisabeth og Goldfinger. Grabowski har desuden også produceret for en række danske artister som Strawberry Blonde, Angu, Ali Kazim og Channe Nussbaum.

"Bombay Feber" er blevet til i samarbejde med blandt andet Hilmer Hassig, Jonas Struck (Swan Lee), Martin Lind (Sort Sol, Deep Fried Toguma), Johnny Foss (Kliché), Henrik Hall (Love Shop) samt diverse indiske musikere, som har medvirket til pladens blanding af den vestlige poptradition med indisk Bollywood-musik.

"Bombay Feber" kommer på gaden den 18. maj, og Stephan Grabowski spiller derudover koncert i Vanløse Kulturhus den 16. april og i Club Klondyke i København den 25. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA