x

Oslobåden rocker igen

Oslobåden rocker igen

Fra den 25. april skydes en ny omgang af Oslobådens Rockcruise i gang, og programmet er fyldt med masser af henholdsvis danske og norske musikere, der vil sørge for live-musik og bølgegang. Blandt de optrædende musikere er navne som Sanne Salomonsen & Carpark North, Tim Christensen, Lars H.U.G., Dúné, Turboweekend, Oh Land, Kiss Kiss Kiss og Kaizers Orchestra.

Første danske navn på programmet er Sanne Salomonsen, der gør sit live-comeback i en spændende konstellation sammen med Carpark North den 30. april, når de sammen indtager scenen i natklubben på DFDS Seaways’ skib m.s. Crown Of Scandinavia. Natklubben har blot plads til mellem 180 og 300 koncertgæster, alt afhængigt af arrangement, så der er mulighed for en intim koncertoplevelse, når hele Danmarks "rock mama" giver sin første offentlige koncert i 2009.

"Vi glæder os utrolig meget over, at så mange gode kunstnere kommer til at optræde om bord på vores skib", siger Country Manager hos DFDS Seaways i Danmark, Kim Heiberg. "Det er et stort cadeau til arrangementet, som efterhånden er blevet en anerkendt del af den københavnske kulturscene såvel hos publikum som i musikermiljøet. Samarbejdet med ROSA har været berigende for vores produkt, og vi håber at kunne fortsætte det gode samarbejde fremover", slutter han.

Gunnar K. Madsen fra ROSA udtaler: "Musikken går nu om bord på sit fjerde krydstogt med DFDS Seaways. Et stort udsnit af de bedste og nyeste kunstnere fra den danske rock- og popscene har givet publikum store musikalske rejseoplevelser, og Oslobåden har sammen med ROSA lagt rammerne til Danmarks førende mobile koncertscene. Med dette samarbejde har ROSA og Spot Festivalen øget sine muligheder for at supplere dansk rock- og popmusik med nye publikumsrammer og opbakning til international virksomhed."

Udover Rockcruise-koncerter arrangerer DFDS Seaways et såkaldt DDJA Cruise i dagene fra den 27. til 29. marts. Eventen udføres i samarbejde med Danish DeeJay Award, der er på tour forskellige steder i landet inden selve awardshowet i Valbyhallen den 12. april. I den forbindelse får Oslobåden besøg af en række danske dj’s og artister, herunder Mosays, Jinks, Joey Moe, Kælling, James Kayn, J.O. og Asle Bjørn. Om bord afholdes også semifinalerne i Danish DeeJay Battle 2009.

Deltagelse i et Rockcruise inklusive skibsrejse tur/retur og kahyt kan sikres fra 698 kroner per person og salget af billetter starter på www.rockcruise.dk fra fredag den 20. marts klokken 12.00. Programmet for dette års udgave af Rockcruise ser således ud:

ROCKCRUISE-programmet 2009

Afrejsedato fra København:                  
30. april 2009                        Carpark North & Sanne Salomonsen (DK)
22. maj 2009                         Lars H.U.G. (DK)
28. maj 2009                         Turboweekend (DK)
19. juni 2009                         Oh Land (DK)
14. august 2009                     Tim Christensen (DK)
28. august 2009                     Marybell Katastrophy (DK)
25. september 2009                Dúné (DK)
23. oktober 2009                    Kiss Kiss Kiss (DK)

Afrejsedato fra Oslo:
25. april 2009                        Marit Larsen (NO)
1. maj 2009                          Bellmann (NO)
23. maj 2009                        Lars H.U.G. (DK)
29. maj 2009                        Turboweekend (DK)
4. juni 2009                          Kaizers Orchestra (NO)
20. juni 2009                        Oh Land (DK)
10. juli 2009                         I Was A King (NO)
31. august 2009                    Maria Timm (DK)
26. september 2009               Dúné (DK)
24. oktober 2009                   Kiss Kiss Kiss (DK)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA