x

Julie debuterer som vj på Vh1

Julie debuterer som vj på Vh1

Fra den 21. marts vil man kunne opleve sangerinden Julie Berthelsen som den første kvindelige vj på den danske version af musikkanalen Vh1, når hun toner frem på skærmen som vært for programmet Vh1 Play Listen, der sendes hver uge.

Julie, som for alvor blev kendt, da hun medvirkede i Popstars tilbage i 2002, siger om sit nye job: "Jeg er rigtig glad for mulighederne på Vh1. Jeg synes jo, det er skidesjovt at lave tv, og derfor er det rigtig fedt at få lov til både at arbejde med tv og musik på en gang."

Julie har fire albums på bagen, senest "Lige Nu" fra i år, og har leveret en hel række single-hits så som "Every Little Part Of Me", "Completely Fallen", "Shout", "Its A Wonderful Feeling", "Take Me Away", "Moments Bliss", "Et Sidste Kys" med Nik & Jay, og "Jesus & Josefine" med Martin Brygmann.

Da den danske version af 24-timers musikkanalen Vh1, der styres af Mtv Networks, blev lanceret den 15. marts 2008 og kunne da præsentere Dan Rachlin, og nu fejrer Vh1 altså 1 års jubilæum ved at tilføje en kvindelig vært. Kenneth Kristensen, der er Landechef for MTV Networks, er begejstret over Dan Rachlins nye kollega:

"Vi er virkelig glade for, at Julie har takket ja til at være det kvindelige islæt på Vh1 Danmark. Julie har et naturligt skærmtække, er troværdig og har en folkelighed, som afspejler Vh1 Danmarks bredde."

Vh1 Play Listen har premiere lørdag den 21. marts, kl. 14.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA