x

Detaljer om nyt Suede-singleudspil

Detaljer om nyt Suede-singleudspil

Billede: Martin Dam Kristensen

Den 6. oktober udsender Suede deres 20. singleudspil. Den nye sang ”Attitude” er hentet fra deres kommende opsamlingsalbum ”Singles”, der er i handlen fra den 20. oktober. Singlen udsendes i flere formater.

Cd1 indeholder udover ”Attitude” også de to andre helt nye sange ”Golden Gun” og ”Oxygen”. Tidligere på året skrev sanger Brett Anderson på bandets hjemmeside, at de var i gang med at arbejde på nyt materiale, og forklarede følgende om to af de nye sange: ”Der er en slags elektronisk reggae-sang, der hedder ”Attitude” og en sindssyg metallisk robotmarch, som hedder ”Golden Gun”.

Cd2 indeholder en demoversion af “Attitude” indspillet i guitaristen Alex Lees hjemmestudie, samt to gamle, ikke tidligere hørte Suede-sange. Den første er ”Just A Girl”, som Brett skrev før sin tid i Suede, men som først blev indspillet som en duet mellem Brett og guitarist Richard Oakes tilbage i 1994. Den anden gamle sang er ”Heroin”, der stammer fra 1999.

En dvd med videoen til “Attitude” udsendes også, og denne indeholder minsandten også nogle sjældenheder. Sangen ”We’re So Disco”, der daterer sig tilbage til starten af Suede i start-90’erne, blev først hevet frem i forbindelse med indspilningsprocessen til ”Coming Up”-albummet fra 1996. Sangen blev dog droppet, men kan høres her i en dubversion kaldet ”W.S.D.”. Titelsangen fra 1999-albummet ”Head Music” er også inkluderet på dvd-udgivelsen, her i et Arthur Baker-remix.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA