x

Tracy Chapman til Danmark

Tracy Chapman til Danmark

Den amerikanske singer/songwriter, Tracy Chapman sætter atter sine ben på den fynske muld, når hun giver koncert den 3. juli 2009 klokken 20:00 på amfiscenen i Den Fynske Landsby i Odense.

Tracy Chapman var på alles læber, da hun i 1988 udgav sit selvbetitlede debutalbum, som året efter bragte hende forbi den hedengangne Midtfyns Festival, og sangerinden var nok en af de væsentligste grunde til, at den fynske festival det år sætte publikumsrekord med 63.000 tilskuere. Og mon ikke man i forbindelse med koncerten i Odense kan forberede sig på at genhøre ørehængere som "Fast Car", "Baby Can I Hold You?" og "Talkin’ Bout A Revolution", alle fra debutpladen fra 1988.

Tracy Chapman har siden debuten udgivet yderligere otte plader, og man kommer givetvis til den kommende koncert i Danmark også til at høre numre fra Chapmans 2008-album "Our Bright Future", som er hendes seneste udgivelse.

"Vi er utroligt glade for, at vi, som det eneste sted i Danmark, kan præsentere Tracy Chapman på den danske musikscene til sommer. Der venter derfor danskerne en unik mulighed for at opleve Tracy Chapman live på tæt hold i smukke, naturlige omgivelser," fortæller direktør fra JVB Concerts, Hans Quistgaard og fortsætter:

"Den Fynske Landsby er den perfekte kulisse til en musikalsk aften med den meget karismatiske Tracy Chapman, som med sine smukke sange og vibrerende, varme stemme vil skabe en smuk og intens stemning i Den Fynske Landsby, hvor der kun er plads til 2200 tilskuere," siger Hans Quistgaard.

Billetsalget til koncerten med Tracy Chapman den 3. juli i Odense begynder mandag den 23. marts klokken 10:00, og billetterne kan købes via www.danbillet.dk og www.billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA