x

Cyndi Lauper kommer til Train

Cyndi Lauper kommer til Train

Den 55-årige amerikanske Grammy- og Emmy-vindende singer/songwriter og skuespillerinde Cynthia Ann Stephanie "Cyndi" Lauper kommer til Danmark for at spille koncert på Train den 30. juni.

Den sprudlende og farverige Cyndi Lauper var den første artist i historien, som kunne præstere fem top-10-singler ud af et debutalbum. Albummet hed "She's So Unusual" fra 1984 og gav os blandt andet ørehængerne "Time After Time" og "Girls Just Wanna Have Fun". Senest er det blevet til pladen "Bring Ya To The Brink", der udkom sidste år.

Produktionerne på "Bring Ya To The Brink" er spritnye og leveret af nogle af de hotteste elektroniske beat-fabrikanter, blandt andet Basement Jaxx med "Rocking Chair", Digital Dog (Rhiannas "SOS" og Lady Sovereigns "Those Where The Days"-remix) med "Give It Up", samt Kleerup, Axwell, Scum Frog og ikke mindst Washington DC-produceren Rich Morel, som er kendt for sine remixes af blandt andre Nelly Furtado, New Order og The Killers.

Cindy Lauper, der ikke er bange for at kritisere hjemlandet for ikke at have nok respekt for blandt andet sexuel diversitet, har hidtidig været nomineret til 13 Grammy Awards, to Emmy Awards, to American Music Awards, syv American Video Awards og 18 MTV Awards.

Koncerten med Cyndi Lauper finder sted den 30. juni på Train, og billetterne til koncerten koster 350 kroner og kan købes via www.train.dk fra mandag den 23. marts klokken 10:00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA