x

Lou Reed og Laurie Anderson til Koncerthuset

Lou Reed og Laurie Anderson til Koncerthuset

Koncerthuset i DR Byen kan torsdag den 16. juli byde indenfor til en koncert med legendariske Lou Reed og hans kone Laurie Anderson, der i forbindelse med deres tour "The Yellow Pony and Other Songs and Stories" lægger vejen forbi Danmark.

Lou Reed spillede i operaen i 2008 to aftener i træk for fulde huse som led i sin "Berlin"-turné, hvor han opførte det i samtiden miskendte mesterværk af samme navn fra 1973. Nu er han sammen med Laurie Anderson igen klar til at indtage Danmark, når parret vil fremføre alle facetter af deres mange forskelligartede musikalske værker: Lige fra beat-drevne fraser til oplæsning fra deres teaterværker og sange og duetter om kærlighedens veje og vildveje.

Både Lou Reed og Laurie Anderson har stærke rødder i 60'ernes avantgarde-musik, og de har begge imponerende solokarrierer bag sig. Lou Reed har igennem sin musikalske karriere frembragt over tyve udgivelser og etableret sig selv som et indflydelsesrigt navn på den alternative rockscene, ikke mindst takket være sin fortid i banebrydende Velvet Underground.

Laurie Anderson er en af verdens mest anerkendte performance-kunstnere, selvom musikken hele tiden har været det mest centrale, og hendes karriere har ud over pladeproduktion budt på et væld af spektakulære performanceværker, film, radioværker og mediekunstinstallationer.

Salget af de i alt 1700 billetter til koncerten med Lou Reed og Laurie Anderson i Koncerthuset i DR Byen torsdag den 16. juli starter mandag den 23. marts via billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA