x

Superheroes udkommer i England

Superheroes udkommer i England

Efter snart tre års forhandlinger frem og tilbage har det succesrige danske indie-label Crunchy Frog omsider skaffet et af selskabets flagskibe, Superheroes, en aftale med det respekterede engelske label Cherry Red Records, oplyser Crunchy Frog i deres nyhedsbrev.

Cherry Red blev stiftet helt tilbage i punkdagene og var bl.a. ansvarlig for at bringe det amerikanske hardcore-punkband Dead Kennedys til Europa. Andre navne, der forbindes med Cherry Red, er f.eks. The Monochrome Set, Felt og Momus. I dag omfatter mærket en række sub-labels og udgiver musik inden for mange genrer. Crunchy Frog kalder det "et godt hjem for Superheroes".

Den planlagte engelske album-udgivelse med Superheroes vil samle sange op fra bandets to første album og deres ep'er. Pladen skal udsendes tidligt næste år under titlen "Behind Our Masks We Are Perfectly Ordinary People", hvorefter Cherry Red har option, som det hedder, på at udsende det seneste Superheroes-album, fra sidste år, der slet og ret hedder "Superheroes".

Som Crunchy Frog udtrykker det...: "Selvom det jo umiddelbart er lidt bagstræberisk i første omgang, håber vi, at dette kan blive en god introduktion til Superheroes for det engelske folk, og at de som vi andre bliver totalt afhængige og bare må have mere … Mere … MERE!!!! ... and then we jack up the price..."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA