x

Mark Ronson producerer Duran Duran

Mark Ronson producerer Duran Duran

Simon Le Bon og resten af Duran Duran er pt i studiet for at indspille materiale til bandets kommende album. Med sig har de Mark Ronson, der er særlig kendt for sit arbejde med blandt andre Amy Winehouse, Kaiser Chiefs og Lily Allen.

På deres hjemmeside skriver Duran Duran, at de ser samarbejdet med Ronson som en naturlig udvikling i deres forsøg på konstant at udfordre sig selv, for hvert nyt skridt de tager i deres karriere.

Sidst havde de allieret sig med hitsnedkeren Timbaland, og deres ”Red Carpet Massacre” fik da også fire stjerner og fine ord med på vejen her på hjemmesiden:

” Timbaland er også med på den mere dystre Skin Divers, der vellykket forener klassisk Duran Duran-sleaziness med en klang a la Depeche Mode. […] Klassisk Duran-hitsnedkeri er der også på den melodiske single Falling Down. Duran har taget springet ind i det 21. århundrede. Så må tiden vise, om det er klar til dem.”

I skrivende stund er der ingen oplysninger om hvad bandets næste album, der bliver deres trettende, kommer til at hedde, eller hvornår det kommer på gaden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA