x

Marilyn Manson udgiver ”The High End Of Low” 26. maj

Marilyn Manson udgiver ”The High End Of Low” 26. maj

Marilyn Mansons længe ventede genforening med sin gamle ven, Twiggy Ramirez, nærmer sig med udgivelsen af “We're From America”. Nummeret er eksklusivt tilgængeligt som gratis download den 27. marts på MarilynManson.com og det første udspil fra den kommende plade ”The High End of Low”. Sangen vil være tilgængeligt som en digital single fra d. 7. april og fungere som et sniglyt, inden Mansons 7. album udkommer d. 26. maj.

Albummets officielle første single ”Arma... geddon” bliver sendt til radio i midten af april og Manson spiller med sit nye line-up, der inkluderer Twiggy Ramirez, samt keyboardist Chris Vrenna og trommeslager Ginger Fish, på Rockstar Mayhem-festivalen, der turnerer i Amerika i juli og august.

Albummet, der er produceret af Manson, Vrenna og Twiggy, blev indspillet i Mansons Hollywood Hills studie, og det skal blive interessant at se, om den falder i bedre jord hos bandets fans, der gav Mansons forrige udspil "Eat Me Drink Me" en noget lunken modtagelse. ”The High End Of Low” indeholder udover de førnævnte sange nummeret “I Want to Kill You Like They Do In The Movies”, og herudover er der i skrivende stund ikke offentliggjort flere sangtitler.

Manson fortæller om det nye album:

”Jeg har det, som om mit liv sluttede og startede forfra. Albummet har en afsluttende stemning over sig, men faktisk er det en optimistisk plade, selvom det føles som en mærkeligt ord at bruge. Det er en fønix, der rejser sig fra ilden. En genopstanden følelse af frihed.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA