x

Madonnas privatliv en trussel mod ny adoption

Madonnas privatliv en trussel mod ny adoption

Som en række medier har skrevet om på det seneste, går Madonna med planer om at adoptere endnu et barn fra Malawi, denne gang pigen Mercy. Men Malawis myndigheder er bekymrede over Madonnas privatliv, hvor hun efter skilsmissen fra Guy Ritchie har haft en række forhold ifølge diverse medier.

New York Daily News har fået en kommentar fra en talsmand fra Malawis "ministerium for kvinde- og børnevelfærdsudvikling", som er bekymret. Talsmanden udtaler:

"Vores officielle politik er ikke at opfordre vores børn til at blive sendt til opløste hjem. Madonnas forhold kan have en negativ effekt på adoptionen af Mercy. Nyheden om, at hun har et forhold til en anden kvindes mand og en mand, der er yngre end halvt så gammel som hende får os til at til at stille spørgsmålstegn ved hendes moral."

Med dette henviser talsmanden til henholdsvis baseball-stjernen Alex Rodriguez og den brasilianske model Jesus Luz, som begge er blevet sat i forbindelse med Madonna.

Madonna fik sidste år, efter en del juridiske tovtrækkerier, lov til at adoptere den dengang to-årige Malawi-dreng David Banda. Madonna har derudover den 12-årige datter Lourdes med sin daværende partner, fitness-træneren Carlos Leon, og den 8-årige søn Rocco med Guy Ritchie.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA