x

Sanne topper stadig hitlisten

Sanne topper stadig hitlisten

Fredag formiddag er lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske hitlister inden for salg af album, single-downloads, radio-airplay, ringetoner og meget andet. Og for anden uge i træk topper Sanne Salomonsen albumlisten med sit comebackalbum "Unico". Lige i hælene kommer U2 med deres nye album "No Line On The Horizon", og på bronzepladsen finder vi Lady GaGa med hendes "The Game".

Øverste nyhed på albumlisten finder vi på plads nummer 25, hvor en god gammel kending, Nikolaj & Piloterne, går ind med deres nye album "Mand!" Det er i øvrigt i år præcis 20 år siden, at Nikolaj & Piloterne debuterede og fik et stort gennembrud med albummet "Piloter" og sangen "Ridderen Af Kærligheden". Piloterne er dog blevet skiftet lidt ud gennem årene.

På plads nummer 29 finder vi en nyhed i den mere eftertænksomme ende, det amerikanske singer-songwriter-kultnavn Bonnie "Prince" Billy, der entrerer hitlisten med sit nye album "Beware". I GAFFAs aprilnummer, der er på gaden 2. april, kan du i øvrigt læse et stort interview med ikonet, der ellers sjældent taler med pressen.

Tredje og sidste nyhed finder vi på en 32.-plads, hvor NSync går ind med deres "Greatest Hits". I bunden af top 40 finder vi derudover en stribe re-entries. Fra toppen er det på plads nummer 34 AC/DC og deres "Black Ice", som nummer 37 L.O.C. med "Melankolia/XXXCouture", som nummer 38 Natasjas halvandet år gamle "I Danmark Er Jeg Født", som nummer 39 Jason Mraz' "We Sing. We Dance. We Steal Things." og som nummer 40 Tina Dickows "A Beginning, A Detour, An Open Ending".

Download-hitlisten toppes igen i denne uge af Medina og hendes "Kun For Mig" efterfulgt af Lady GaGas "Poker Face" og Jason Mraz' "I'm Yours". Øverste nyhed er på plads nummer 8, hvor comeback-aktuelle Michael Jackson går ind med "Dirty Diana". På plads nummer 24 går Suzanne Vegas 22 år gamle sang "Tom's Diner" ind, givetvis udløst af X Factor-deltageren Sidsels fortolkning af sangen i sidste uges program. Sidste nyhed finder vi på plads nummer 31 i form af Sanne Salomonsens "Hel Igen".

Også i bunden af download-hitlistens top 40 finder vi en række entries. Også dem tager vi fra toppen: På plads nummer 38 er det Kings Of Leons "Sex On Fire" efterfulgt af Natajsas "Dig Og Mig", også kendt fra X Factor, hvor Alien Beat Club tog sig af den (oprindeligt er den af Dieters Lieder og fra 1984), og endelig, som nummer 40, Veronica Maggios "Måndagsbarn".

Læs hele hitlisten

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA