x

A Kid Hereafter åbner Danmarks første virtuelle spillested

A Kid Hereafter åbner Danmarks første virtuelle spillested

Den 6. april præcis klokken 17:59:59 ryger en ny webkanal for musikelskere i luften, og her vil man kunne klikke sig ind og se musikreportager, -portrætter samt live-streaming og optagelser af både klassiske og rytmiske koncerter. Det er Dansk Musiker Forbund (DMF) København, der står bag den nye kanal, som kommer til at køre via www.dmfkbh.tv. DMF kalder samtidig kanalen for Danmarks første virtuelle spillested, som har fået navnet Hype. Selve åbningen bliver varetaget af Frederik Thaae, også kendt som A Kid Hereafter, og en hemmelig gæst.

Webkanalen vil i udgangspunktet komme til at fungere som et talerør for musikforeningen i forhold til deres medlemmer, men alle musikelskere er velkomne til at benytte webkanalen, og "Fagforeningens hjemmeside vil med tiden opdateres til web 2.0-generationens interaktionsbehov", som det hedder i en pressemeddelelse. Og der vil altså også være masse koncertoptagelser på kanalen, som alle kan glæde sig over.

Dansk Musiker Forbund København søger, ifølge formanden Michael Justesen, med den nye webkanal at "skabe en kortere afstand fra foreningen til medlemmerne. Vi vil bringe videoer med en masse inspiration og gode råd til vores musikere fra folk i en branche under stadig forandring."

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA