x

W.E.E.D. spiller på In The City-festivalen

W.E.E.D. spiller på In The City-festivalen

W.E.E.D., som vi tidligere har bragt turnédagbog med her på gaffa.dk, optræder som det sandsynligvis eneste danske band på årets In The City festival i Manchester. Dette års In The City finder sted fra den 12. til den 16. september.

In The City har i tidens løb været springbræt for et hav af bands og er den vigtigste begivenhed af sin slags i Europa - nærmest en slags engelsk udgave af Spot. Navne som Coldplay, The Stereophonics, Oasis, Catatonia, Placebo og Kula Shaker har alle givet afgørende koncerter på festivalen. Et af de navne, som sidste år spillede på unsigned-scenen, nemlig retro-heavyrockerne i The Darkness, var i år support for The Rolling Stones på Wembley.

Danske W.E.E.D. (Wild Evil Entertainment Department) er på scenen på mandag kl. 20:30, som en del af ITC Unsigned, In The Citys scene for bands uden kontrakter. Garagerockerne W.E.E.D. blev i foråret inviteret over at spille tre koncerter i London af et britisk pladeselskab. Siden har en række større og mindre selskaber henvendt sig. Bandet var i begyndelsen af august på en to ugers turné i England og Skotland – det var den tur, vi bragte i dagbogsform – og en ny tur er planlagt i november.

In The City har tidligere fundet sted i f.eks. Glasgow og Liverpool. I år efterfølges de fire dage i Manchester af to dage i New York i oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA