x

Download spritnyt Dylan-nummer nu

Download spritnyt Dylan-nummer nu

I aftes gav Bob Dylan koncert i Forum i København, og det var en stor oplevelse at dømme efter GAFFAs femstjernede anmeldelse, hvor Michael José Gonzalez blandt andet skrev følgende:

"Det er ingen hemmelighed, at den levende legendes live-præstationer er af yderst svingende kvalitet, men de heldige tilstedeværende i Forum denne aften var vidner til en stor koncert med en stor kunstner, der leverede en oplevelse ud over det sædvanlige."

Dylan udgiver 27. april sit næste studiealbum "Together Through Life", men allerede nu kan du downloade en af sangene fra det nye album, "Beyond Here Lies Nothing".

Sangen kan hentes gratis fra Bob Dylans hjemmeside, og den kan også hentes som som en gratis player, der kan deles med venner og bekendte via sociale netværkssider. Ifølge Dylans pladeselskab kan sangen downloades til og med 31. marts klokken 18 dansk tid.

67-årige Bob Dylan er i de senere år i stigende grad begyndt at henvende sig til offentligheden via sin hjemmeside, og det var eksempelvis her, at han første gang offentliggjorde cover, titel og udgivelsesdatoen på sit nye album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA