x

Lily Electric på ny turné i Danmark og Tyskland

Lily Electric på ny turné i Danmark og Tyskland

Det Berlin-bosatte, selverklærede artrock-band Lily Electric har haft pæn succes med deres mange koncerter og deres debutalbum "You're In The Painting You Saw", der udkom herhjemme for i dag præcis et år siden. Albummet fik ganske fine anmeldelser, eksempelvis uddelte GAFFAs Kristian Bach Petersen fem ud af seks stjerner og kaldte blandt andet albummet "et af de mest elegant krukkede og sofistikerede danske album i lang tid."

17. april udkommer albummet så i Tyskland, og ifølge gruppens danske, ligeledes Berlin-baserede pladeselskab PonyRec bliver de første anmeldelser ifølge tilbagemeldinger fra forskellige medier ganske positive.

Lily Electric er dog allerede ved at indstille sig mentalt på deres andet album, som de til sommer går i studiet for at indspille, så det kan udkomme i foråret 2010. Inden da tager de dog på endnu en turné rundt i både Danmark og Tyskland. Turnéen omfatter Danmarks fire største byer og en række af Tysklands største byer. Til sommer drager Lily Electric desuden på en festivalturné, hvor datoer og steder bliver offentliggjort senere.

 
Lily Electrics forårsturné:
24. april Kansas City - Odense
25. april Rust - København
01. maj Pop Revo, VoxHall - Århus
02. maj Studenterhuset - Ålborg  
23. maj Bang Bang Club - Berlin (Motor FM Show)   
25. maj Ost Pol ‐ Dresden  
26. maj Grüner Jäger - Hamburg
27. maj Das Bett - Frankfurt  
28. maj Druckluft - Oberhausen
29. maj Swamp - Freiburg
30. maj Schocken - Stuttgart (Motor FM Show)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA