x

Motörhead til Danmark

Motörhead til Danmark

Det er ved at være en årligt tilbagevendende begivenhed, at den engelske veteran-powerrocktrio Motörhead med karismatiske Lemmy i front gæster Danmark. Og det gør de så igen lørdag den 6. juni i Den Grå Hal.

Motörhead blev dannet i 1975 af sanger, sangskriver og bassist Lemmy Kilmister, som er født 24. december 1945 og er eneste oprindelige medlem af gruppen. Bandet har gennem årene haft stor succes med deres blanding af rock, metal, punk, blues og meget mere. Deres helt store gennembrud kom i 1980 med albummet "Ace Of Spades", hvorfra titelnummeret er blevet en af deres absolutte klassikere. Langt inde i karrieren, i 2005, fik de deres første Grammy, i kategorien "Best Metal Performance", for deres fortolkning af Metallicas "Whiplash" på hyldestalbummet "Metallic Attack".

Motörhead består i dag ud over Lemmy af guitarist Phil Campbell og trommeslager Mickey Dee.

Motörhead gæstede sidst Danmark i december 2008, hvor de spillede i Store Vega. Her gav GAFFAs anmelder Hansen fire ud af seks stjerner og skrev blandt andet:

"Når Motörhead gungrer derudad, er de svære at overgå. Der er noget helt igennem rigtigt over dem, når de slipper det hele. Og de har et så solidt bagkatalog, at der er masser af hits at plukke ud fra til en hel aften. Men når de sætter tempoet ned, kan man af og til mærke alderen trykke. Ikke mærkeligt, når man har rundet de tres, men heller ikke vildt spændende."

Billetsalget starter onsdag den 1. april klokken 10 på Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA