x

Kiss Kiss Kiss får pladekontrakt

Kiss Kiss Kiss får pladekontrakt

”De burde fået en pladekontrakt meget snart”, skrev GAFFA i januar 2009 om Kiss Kiss Kiss, og nu er vores ønske gået i opfyldelse.

Der har længe været snak i den danske undergrund om den unge østjyske kvartet Kiss Kiss Kiss. Eksempelvis modtog de den såkaldte MySpace-pris ved Danish Music Awards 2008 og spillede live ved showet i Glassalen i Tivoli, i august 2008 var de med i GAFFAs artikelserie ”Teenagesensationer”, og i januar 2009 var de så med i GAFFAs artikel ”De bliver store i 2009”. Deres sang ”Hector” er også blevet spillet flittigt af dj Kjeld Tolstrup i P3-prorammet De Sorte Spejdere i 2008, og nummeret ”To The Beaches” lå på Det Elektriske Barometer i foråret 2008. I sommeren 2008 spillede gruppen endvidere for cirka 2000 publikummer i et fyldt Pavilion Junior-telt på Roskilde Festival.

Nu har gruppen så skrevet kontrakt med den danske afdeling af det multinationale pladeselskab EMI. Albummet forventes at udkomme til efteråret i Danmark og i resten af Norden i foråret 2010. Producer bliver Tomas Høffding, også kendt som bassist i albumaktuelle WhoMadeWho.

EMI Nordics svenske A&R-mand Samie, der blandt andet arbejder med Lykke Li, Kleerup og Håkan Hellström, hørte første gang Kiss Kiss Kiss i efteråret 2008 og udtaler følgende om gruppen: “Bandet har trods deres relativt unge alder en ren energi og en passion for, hvad de laver. Deres inspirationskilder er fundet i både rock og klubmiljøet. Det er et miks af Talking Heads og XTC. De spiller med hjerte og sjæl, og de gør det godt!”

Kiss Kiss Kiss har kun eksisteret i et par år, efter at de i 2007 mødte hinanden på den musikorienterede Mellerup Efterskole (hvor Thomas Troelsen i øvrigt gik tilbage i 1998). Og resten er historie, som man siger.

Da gruppen spillede på Musikcaféen i Århus i september 2008, uddelte GAFFAs anmelder Simon Christensen fire stjerner og skrev blandt andet:

"Alt i alt, en fin men dog langt fra overvældende torsdagskoncert, der både viste teenagernes potentiale, og hvorfor de trods alt ikke er nået længere endnu. Kiss Kiss Kiss er tight, teknisk overlegne, og læner sig godt op ad Arctic Monkeys' første udspil, der på alle måder må være et forbillede."

EMI udgiver danske kunstnere som Blue Foundation, D-A-D, Grand Avenue, Kim Larsen, L.O.C., Nordstrøm, Saybia og The Sandmen og internationale navne som Coldplay, Depeche Mode, Pete Doherty, Håkan Hellström, Kleerup, Lykke Li, Kylie Minogue, Pet Shop Boys, The Rolling Stones, Röyksopp og Robbie Williams.

Kiss Kiss Kiss består af:
Mads Koch: Vokal og guitar, sangskrivning
William Frederik Asingh: Trommer
Mads Kristian Frøslev: Guitar
Kristoffer Balle Hvidberg: Bas

Kiss Kiss Kiss spiller på årets Spot Festival i Århus.

Kiss Kiss Kiss på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA