x

GAFFA april er på gaden

GAFFA april er på gaden

Så er det blevet den første torsdag i april, og GAFFAs aprilnummer er dermed på gaden. 80 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og meget mere.

GAFFAs forside og hovedhistorie gælder i denne måned Karen, aktuel med sit tredje album, "Stiletto". Og tro os: Karen har stadig varen.

Jens Unmack har ligeledes just udgivet sit tredje album, "Dagene Løber Som Heste". Vi har fået en snak med sangeren og sangskriveren - især om hans tekster.

WhoMadeWho er kendt på det internationale dansegulve, men er næsten ukendte herhjemme. Vi har fået en række af deres kendte venner til at stille dem spørgsmål -fra Hot Chip over Chicks On Speed til Trentemøller.

Er der to, der står sammen inden for den alternative rock, er det PJ Harvey og John Parish. Makkerparret har lavet deres andet duo-album, og vi har mødt dem begge.

Karl Bille er aktuel med albummet "Love And Eviction", som dokumenterer overgreb på fattige i Cambodja. Vi har været på tur med ham - netop i Cambodja.

Norsk/tyske The Whitest Boy Alive er aktuelle med nyt album og danske koncerter. Vi har talt med gruppen, der spiller dansemusik uden brug af computere.

Norske Röyksopp spiller dansemusik med computere og er også album- og koncertaktuelle. Vi har mødt duoen, der på deres nye album har allieret sig med markante svenske og norske sangerinder som Karin Dreijer Andersson og Anneli Drecker.

Bonnie "Prince" Billy giver sjældent interviews, men alligevel har vi fanget ham til en snak om blandt andet hans nye album "Beware".

Karen Mukupa har for mange været lig med afdøde Natasjas veninde. Nu bærer hun reggae-faklen videre - på sin egen måde.

Mød også Jenny Wilson, Fever Ray, Didium & The Black Bonnie Picture, Maria Timm og mange flere, og læs om filmaktuelle Ole Bornedals musiksmag i serien "Finale".

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested, en musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig.

Hvis du er Klub GAFFA-medlem, får du bladet tilsendt med posten, og så kan du også glæde dig over det store tillæg om rock-stjernefotografen Søren Solkær Starbird, der er aktuel med fotoudstillingen "Closer" i Øksnehallen i København. Vi viser en lang række af hans allerbedste billeder og lader Starbird fortælle om, hvordan de blev taget.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA