x

Sys Bjerre, Jacob Bellens og Frederik Thaae giver koncert i cyberspace

Sys Bjerre, Jacob Bellens og Frederik Thaae giver koncert i cyberspace

Den 6. april præcis klokken 17:59:59 ryger en ny webkanal for musikelskere i luften, og her vil man kunne klikke sig ind og se musikreportager, -portrætter samt live-streaming og optagelser af både klassiske og rytmiske koncerter. Det er Dansk Musiker Forbund (DMF) København, der står bag den nye kanal, som kommer til at køre via www.dmfkbh.tv. DMF kalder samtidig kanalen for Danmarks første virtuelle spillested, som har fået navnet Hype. Selve åbningen bliver varetaget af Frederik Thaae, også kendt som A Kid Hereafter, og to indtil nu hemmelige gæster, der sammen med Thaae vil give en koncert i cyberspace. Og det er nu offentliggjort, hvem det bliver.

Det bliver det måske lidt umage par Sys Bjerre og Jacob Bellens, kendt som sanger i Murder og I Got You On Tape. Sammen med Frederik Thaae vil de to give en fælles koncert. Unægtelig en alternativ konstellation.

Webkanalen vil i udgangspunktet komme til at fungere som et talerør for musikforeningen i forhold til deres medlemmer, men alle musikelskere er velkomne til at benytte webkanalen, og "Fagforeningens hjemmeside vil med tiden opdateres til web 2.0-generationens interaktionsbehov", som det hedder i en pressemeddelelse. Og der vil altså også være masse koncertoptagelser på kanalen, som alle kan glæde sig over.

Dansk Musiker Forbund København søger, ifølge formanden Michael Justesen, med den nye webkanal at "skabe en kortere afstand fra foreningen til medlemmerne. Vi vil bringe videoer med en masse inspiration og gode råd til vores musikere fra folk i en branche under stadig forandring."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA